Vliegen en rijden in één

Technische innovatie en ondernemingszin komen op 7 juni samen tijdens het exclusieve Automotive Insiders-event bij vliegautobouwer Pal-V. Bezoekers kunnen een gloedvol betoog tegemoet zien van Marco van den Bosch, Director Marketing. En vervolgens een kijkje nemen in de splinternieuwe productieruimte van dit jonge, veelbelovende bedrijf.

De eerste commerciële vliegende auto ter wereld, made in Raamsdonksveer. Het verhaal achter de vliegende auto Pal-V Liberty klinkt als een spannend jongensboek. Met dit verschil dat hier het verhaal werkelijkheid wordt.

Van de eerste, negentig stuks omvattende productie, is de helft inmiddels verkocht. Het orderboek vermeldt toekomstige eigenaren in de VS, China en Dubai maar ook in Nederland en België. Zij zijn bereid en in staat een half miljoen euro op tafel te leggen. Geen brevet? Op Breda International Airport begint op 1 juli de Pal-V FlyDrive Academy, ‘s werelds eerste opleiding tot vliegende-autopiloot.

Om de deadline – eind december volgend jaar – te halen, wordt achter de schermen keihard gewerkt. Overigens niet alleen in technische zin. Op 15 juni komt de gemeente Geertruidenberg op bezoek om te praten over een vergunning, nodig om in Raamsdonksveer een start- en landingsbaan aan te leggen. Beoogd formaat van deze ‘strip’: vijftig meter breed en tweehonderd meter lang.

En zo krijgt het hybride vervoermiddel dat zowel kan vliegen als kan rijden steeds meer gestalte. Wilt u met Automotive Insiders de Pal-V Liberty in levenden lijve bekijken? Ter plekke alles uit de eerste hand vernemen? Bijvoorbeeld over het driewieler-concept dat zorgt voor een optimale wegbeleving? Over de marketing rond dit nieuwe, honderd procent made in Holland mobiliteitsproduct? Grijp dan uw kans om er 7 juni bij te zijn, ook om uw eigen fotomomentje te creëren. Deelname gebeurt op volgorde van aanmelding, aangezien het aantal bezoekers beperkt is.

Het programma:

15.30 uur: Ontvangst
15.45 uur: Aanvang en welkomstwoord
15.55 uur: Presentatie Marco van den Bosch, Pal-V
16.30 uur: Rondleiding en discussie
17.00 uur: Borrel

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie