OVER DIT EVENT

Aftermarket niet te stoppen ondanks alle bedreigingen?

Blijft de aftermarket de komende jaren net zo winstgevend als de afgelopen jaren? Dat is de centrale vraag op het aftermarket event van 1 september. Om tot een antwoord te komen bespreken we welke veranderingen haar te wachten staat. Dit gaan we doen aan de hand van een tweetal inleidingen. Arno Onink, mede-auteur van het lijvige rapport ‘Wagenpark 2030’ over de ontwikkelingen die plaatsvinden in het Nederlandse wagenpark, zal de spits afbijten. Uit de studie blijkt dat dit decennium het wagenpark ingrijpende veranderingen te wachten staat. Enerzijds verzakelijkt het wagenpark, anderzijds wordt het ook steeds ouder. Zo wordt ook gekeken naar hoe snel het wagenpark elektrificeert en wat dat betekent voor de aftermarket.

Na de pauze zal Jos Veldhuisen, hoofdredacteur van het Aftersales Magazine, de inleiding verzorgen. Alle bedrijfssectoren en bedrijven hebben een bijzonder roerige periode achter de rug. Covid 19 heeft er bij veel bedrijven fors ingehakt maar heeft de aftermarket relatief ongemoeid gelaten. “De aftermarket was echter voor de pandemie al aan een structuurverandering begonnen. Met digitalisering (klantrelatie, werkplaatsproces), connectiviteit, toenemende complexiteit van de auto’s en schaalvergroting (marktverschuivingen) als de belangrijke factoren. Tel daarbij op de strijd om de data en de nieuwe BER en het is duidelijk dat er veel gaat veranderen”, aldus Jos Veldhuisen.

Na beide inleidingen zal de zaal kunnen stemmen op de stellingen die aan hen worden voorgelegd waarna panelleden eveneens zullen stemmen en hun visie kunnen geven.

Inmiddels hebben de volgend personen al toegezegd deel uit te maken van het panel:

Rob Visser (AAG), Johan van der Hoeven (Fource), Machiel Bode (ING), Eric Vousten (VMS Insight) en Bert de Kroon (Vallei Autogroep).

 

Eventpartners:

Deelname is gratis voor nieuwe leden (lidmaatschap afgesloten na 01-09-2019) van Automotive Insiders. Leden met een lidmaatschap afgesloten voor 01-09-2019 ontvangen € 50,- korting en betalen dus € 129,-. De kosten voor niet-leden bedragen € 179,-

Meld je hier aan.

KOOP JE TICKETS HIER

Bestel je

0Days0Hours0Minutes0Seconds

LOCATIE

Adres
Fort Wierickerschans,
Zuidzijde 132,
Bodegraven, Zuid-Holland, NL
BUSINESSPARTNERS