On The Move bij ABZ

Beleef de toekomst bij ABZ tijdens het “On The Move” bedrijfsbezoek van Automotive Insiders op 20 maart 2013. U kent ABZ, onderdeel van Solera Inc., als een grote IT-dienstverlener op het gebied van schade, informatie  en communicatie in de automotive-  en verzekeringsbranche. ABZ maakt deel uit van Solera dat in meer dan 60 landen werkzaam is. Tijdens het bezoek wordt u op een ‘uncommon’ manier meegenomen in de belangrijkste ontwikkelingen van dit moment binnen ABZ en Solera en tevens wordt de brug geslagen naar wat dit betekent voor u naar de  toekomst toe..

We zijn erin geslaagd een interessant programma samen te stellen:

Voor de Generatie Y is binnen Solera ruim baan gemaakt, zij vertegenwoordigen immers de toekomst. Marieke Korthals vertelt hoe Solera de GenY generatie betrekt in haar organisatie en vertelt hoe Solera omgaat met innovatie en wat dit betekent voor de dienstverlening.

Andre Baltzer, werkzaam binnen de innovatie denktank in Zwitserland, gaat vervolgens dieper in op de innovatieve ontwikkelingen binnen Solera en vertelt hoe Solera Rapid Profitable Innovations naar de markt brengt.

Jan Wouters, automotive engineer en innovation manager, neemt u graag mee in de trends op het gebied van automotive. Alles wat u dacht dat waar is over het verleden, het heden en de toekomst wordt door deze spreker ter discussie gesteld. Laat u verrassen!
Uiteraard sluiten we deze veelbelovende middag af met een hapje en een drankje en kunt u netwerken met andere collega’s uit het vak.

De On The Move-bedrijfsbezoeken zijn kosteloos voor de leden van Automotive Insiders Sociëteit. Zij kunnen ook kosteloos een introducé meenemen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie