Leasen nu en in de toekomst

Menig leasebedrijf is drukdoende de bakens te verzetten. Door het enorme succes van private lease is de particulier in beeld gekomen. Nieuwe technieken bieden de mogelijkheid om de service van het beschikbaar stellen van een auto te transformeren naar het aanbieden van verschillende vormen van mobiliteit al naar gelang de wensen van de reiziger. Athlon kondigde bij monde van haar directeur Marchel Koops al op een eerder event van Automotive Insiders aan, bezig te zijn een nieuw Athlon te bouwen buiten het bestaande en ervan uit te gaan dat het huidige Athlon slechts in sterk afgeslankte vorm zou voortbestaan.

Op het event van 23 oktober pakken we de draad weer op.

We hebben een bijzonder interessante line-up weten samengesteld:

  • Jeroen Barten van GfK presenteert de resultaten van hun nieuwste onderzoek naar private lease. Zoals elk jaar zal Jeroen ons exclusief en uitgebreid bijpraten over de laatste ontwikkelingen.
  • Peter Mulder van Improof Research zal de uitkomsten delen van een exclusief voor deze bijeenkomst uitgevoerd onderzoek, waarin hij de mening peilt van de bevolking over de mobiliteitsplannen van de regering. Hoe denkt de Nederlander over bijvoorbeeld rekeningrijden en kilometerheffing?
  • Autobinck Group bestaat uit vier divisies waaronder Lease en Smart Mobility. Binnen de laatste is weer een nieuwe spruit ontsprongen: Moove Connected Mobility. De kersverse directeur Henk Kooijman geeft uitleg over de aanstaande plannen en doelstellingen.
  • Zakelijk en particulier autodelen werd altijd als complex en moeilijk uitvoerbaar gezien. Werd, want Bleap heeft een oplossing voor onder andere de fiscale problemen. Dirk Grevink legt uit hoe.
  • Last but not least zal Clem Dickmann de nieuwe Aumacon Leasebedrijven Top 50 presenteren. Dat de leasesector in beweging is, is een understatement: overnames, fusies en beursgangen zijn aan de orde van de dag. Ook zo benieuwd naar alle verschuivingen?

V.l.n.r. Jeroen Barten, Peter Mulder, Henk Kooijman, Dirk Grevink, Clem Dickmann & Meindert Schut

Het event wordt gepresenteerd door Meindert Schut, verslaggever van BNR.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie