Konijn geruild voor echte Rolls Royce

Een echte Rolls Royce

De Rolls Royce werd geruild door Job Leijten, eigenaar van een incassobureau die de auto als promotievoertuig gebruikte. Hij ruilde de Rolls in voor een kunstwerk van de bekende sloophoutkunstenaar Diederick Kraaijeveld. Deze ruilde eerder zijn kunstwerk voor een optreden van The Kik. De voormalige huisband van ‘De Wereld Draait Door’ ruilde een optreden van zichzelf voor een tegoedbon voor twee klusjesmannen die Klein Haneveld eerder had geruild tegen een dakpannenlift. De lift is van eigenaar gewisseld tegen een halogeenoven. De halogeenoven was de eerste ruil die Klein Haneveld realiseerde nadat hij een gratis konijn had bemachtigd. Na de start met een gratis konijn is hij enkele maanden later, eigenaar van een Rolls Royce.

Documentaire

Documentaire

De weg van Albert Klein Haneveld naar Marktplaats-miljonair wordt door programmamaker Stefan Egberts vastgelegd in de online documentaire ‘Ruilen’. De volgende uitdaging van de wannabe Marktplaats-miljonair is het zoeken naar autoliefhebbers die in ruil voor de Rolls Royce een interessant product of dienst aanbieden.

“We hebben in een korte tijd redelijk indrukwekkende stappen gemaakt. Ik wil niet alleen weten of het mogelijk is Marktplaats-miljonair worden, maar met de documentaire ook mensen inspireren dat je met niets tot werkelijk grote zaken kunt komen”, aldus Klein Haneveld.

Bekijk de documentaire

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie