Het belang van de APK-II

Op 25 april zal uitgebreid worden stilgestaan bij de mogelijkheden en het belang van de APK voor de werkplaatsactiviteiten van het autobedrijf. De zes miljoen algemene periodieke keuringen voor personenauto’s zorgen voor belangrijke klantencontact- en omzetmomenten voor merkdealers, universele autobedrijven, bandenspecialisten en autoservicecenters. Verschillende sprekers zullen aangeven welke kansen de APK biedt om uw omzet verder te verhogen.

Daarnaast wordt als primeur voor de branche, het 1e Nationaal APK-rapport geïntroduceerd, een samenwerking van kennisleverancier VWE en de redactie van Aftersales Magazine. Een rapport dat iedere bezoeker na afloop meekrijgt.

Jos Veldhuisen, hoofdredacteur van Aftersales Magazine, verzorgt de aftrap op de bijeenkomst. Hij zal het omzetbelang van de APK-II aantonen.

Bas Wintjes, directeur-eigenaar van Werkplaats Serviceprovider (WESP), zal een presentatie verzorgen over sturen op cijfers en daarbij de relatie tussen omzet en de apk benadrukken.

De presentatie van Anton Cornelissen van Mensentechniek heeft de intrigerende titel ‘Waarom techniek de werkplaats bedreigt’. Hij is ervan overtuigd dat de voortgaande technologische vernieuwing kansen biedt, maar zeker ook voor grote uitdagingen.

Akiner van Schaik, B2B Marketeer bij VWE, presenteert de APK Prestatiemeter. Een tool waar autobedrijven in hun bewerkingsgebied de eigen marktpositie tegen de marktmogelijkheden kunnen afzetten en zo hun kansen op het vergroten van het apk-aandeel inzichtelijk maken.

Hens Peeters Weem, bij RDW verantwoordelijk voor de APK, praat u bij over de veranderingen die u kunt verwachten en de toekomst van de APK.

V.l.n.r. Jos Veldhuisen, Bas Wintjes, Hens Peeters Weem, Anton Cornelissen & Akiner van Schaik

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie