Hans Blink naar Mijndomeinauto.nl

Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst van Automotive Insiders waar private lease op het programma stond onder de prikkelende titel: Private lease: hype, kans of valkuil. Het is duidelijk dat private lease de branche behoorlijk bezighoudt en iedereen naarstig op zoek is naar de juiste vorm en het goede antwoord op alle veranderingen in de leasemarkt. Het evenement trok dan ook een volle zaal met een kleine tweehonderd belangstellenden uit de lease- en automotivewereld.

Blink liet weten dat mijndomeinauto.nl zich met private lease vooral zal profileren op de b-to-e markt (business to employee) met individuele, transparante contracten die ieder gewenst moment opzegbaar zijn. “De arbeidsmarkt flexibiliseert; daar passen flexibele private leaseconstructies bij met een korte doorlooptijd, die makkelijk opzegbaar zijn”, aldus Blink, die aankondigde dat mijndomeinauto.nl vanaf mei ook een speciaal verkoopteam gaat opzetten om de klant op alle mogelijke manier van persoonlijk advies te voorzien.

“Daarnaast richten wij ons met een white label op de dealerwereld. Daar is nu al veel belangstelling voor”, zegt Blink, die botsende belangen ziet aankomen in de traditionele leasewereld, zeker nu wordt gestunt met aantrekkelijke private leaseconstructies die vaak een aanzienlijk lager prijsniveau hebben dan de vertrouwde zakelijke leasecontracten.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie