OVER DIT EVENT

Smart Mobility: anyhow & anywhere

Welke nieuwe mobiliteitsconcepten worden momenteel door het publiek omarmd? Welke innovaties beklijven en welke niet? Welke MaaS-producten kunnen zich verheugen op groeiende belangstellingAutomotive Insiders, in samenwerking met TrendsinAutoleasing, presenteert op 5 februari op een congres de verse resultaten van het grootschalige consumentenonderzoek: Smart Mobility Monitor 2020. Een congres voor zowel aanbieders van mobiliteitsproducten als de afnemers daarvan.

Na de presentatie van de Monitor door Peter Mulder van Improof Research zullen enkele belangrijke spelers in de markt door dagvoorzitter Frank van Klink aan de tand worden gevoeld.

KPMG zal het landschap schetsen van het nieuwe ‘ecosysteem’ van mobiliteit in Nederland. Eerder stelden de consultants al dat de Nederlandse automotive sector, inclusief leasemaatschappijen en verzekeraars, de opkomst van de ‘connected car’ onderschatten. Ziet men daar nu verandering in?

Leer ook over het opmerkelijke initiatief van ING (!) op het gebied van autodelen. Een corporate startup binnen ING rondt momenteel hun pilot af. Tipje van de sluier: voeg IOT, de opkomst van de deeleconomie en de veranderende automarkt bij elkaar en het is, volgens ING, een logische stap naar dit nieuwe online platform voor asset sharing.

Hoe de automotive sector de mobiliteitstransitie denkt te tackelen, horen we ook van henzelf. Zo worden de eerste ervaringen van het MaaS-project op de Amsterdamse Zuidas gedeeld.

Kortom, wordt wijzer van dit Smart Mobility Congres!

Programma:

14:30 uur: Inloop
15:30 uur: Welkomstwoord Ric van Vugt
15:40 uur: Stijn de Groen (KPMG), Smart Mobility in Nederland
16:00 uur: Peter Mulder, presentatie over Smart Mobility Monitor
16:15 uur: Paneldiscussie, Jan van Delft, Paul Rooijmans, Yorick Tomassen & Arjos Bot
16:45 uur: Pauze
17:15 uur: Victor van den Berg (Radiuz) over resultaten Maas-pilot op de Amsterdamse Zuidas
17:40 uur: Michael van den Berg (ING), nieuw platform voor assetsharing
18.05 uur: Tarik Fawzi, versnelling in MaaS
18:30 uur: Borrel & walking diner

Deelname is gratis voor nieuwe leden (lidmaatschap afgesloten na 01-09-2019) van Automotive Insiders. Leden met een lidmaatschap afgesloten voor 01-09-2019 ontvangen € 50,- korting en betalen dus € 129,-. De kosten voor niet-leden bedragen € 179,-

Om u aan te kunnen melden voor een event dient u in het bezit te zijn van een account. Heeft u nog geen account? Maak deze dan hier aan.

Let op! Na het aanmaken van een account ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink, mocht u deze niet hebben ontvangen neem dan contact op met edirkse@automotiveinsiders.nl.

Dit evenement wordt gesponsord door:

 

sprekers

 • Stijn de Groen
  Executive for Automotive bij KPMG
 • Frank van Klink
  Directeur Stamma
 • Peter Mulder
  Eigenaar Improof Research
 • Jan van Delft
  Eigenaar en directeur VDMS Group
 • Paul Rooijmans
  Oprichter Tranzer & Lynx
 • Yorick Tomassen
  Verzekeren van wagenparken in de mobiliteitssector
 • Arjos Bot
  Geeft strategisch & toekomstbestendig advies over zakelijke mobiliteit
 • Victor van den Berg
  CEO Radiuz
 • Michael van den Berg
   
 • Tarik Fawzi
  Co-Founder & Head of Business Development bij Hely