OVER DIT EVENT

Nationaal Telematicacongres

Op 2 april vindt voor de derde keer het Nationaal Telematicacongres plaats. Dit keer in de onlangs nieuw opgeleverde locatie in de voormalige Tinfabriek in Naarden.

Op het congres zal onder andere de user case van Hello Fresh gepresenteerd worden door de betrokken stakeholders. De box met verse ingrediënten wordt bij je thuisbezorgd en je kunt per dag beslissen of je er wel of niet gebruik van wilt maken. Optimale flexabiliteit dus die ook nog gecombineerd wordt met een milieudoelstelling. Het vervoer vindt namelijk plaats met de elektrische scooters van Street Scooter. Andere bedrijven die betrokken zijn bij deze user case en acte de présence zullen geven zijn Fleetcarma, Moove en Geotab.

Ook Evert-Jeen van der Meer, client director bij AON Risk Solutions heeft ook zijn medewerking toegezegd. Thema van zijn bijdrage zal zijn hoe telematica kan bijdragen aan betaalbare mobiliteit.

Houd de site in de gaten voor het volledige programma.

De kosten bedragen € 95,- voor leden en € 145,- voor niet leden.

Om u aan te kunnen melden voor een event dient u in het bezit te zijn van een account. Heeft u nog geen account? Maak deze dan hier aan.

Let op! Na het aanmaken van een account ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink, mocht u deze niet hebben ontvangen neem dan contact op met edirkse@automotiveinsiders.nl.

KOOP JE TICKETS HIER

Bestel snel je tickets!

0Days0Hours0Minutes0Seconds

LOCATIE

Adres
Amsterdamsestraatweg 5,
Naarden, Noord-Holland, NL
Businesspartners