OVER DIT EVENT

Insiders Classic & Cabrio Rally 2021

De 3e editie van de Insiders Classic & Cabrio Rally wordt gereden op zaterdag 3 juli 2021. De deelnemers verzamelen bij Restaurant Boswachter Liesbosch in Breda voor registratie en uitleg, waarna de klassieke auto’s (25 jaar of ouder) en cabrio’s volgens een strak schema zullen vertrekken. Dan begint voor deelnemers het sportieve element: het vinden van de juiste routes langs controleposten middels het voor dit soort evenementen bekende bolletje-pijltje-principe.

Voor niet-ingewijden: de aanwijzingen in het routeboek beperken zich tot aanwijzingen waarbij het bolletje de positie van de equipe voorstelt en het pijltje vanaf dat bolletje de te nemen route. In combinatie met afstanden in meters ontstaat zo een sportieve uitdaging waarbij het doel is een rit te rijden met zo min mogelijk strafpunten. Voor de goede orde, het is geen race en de verkeersregels blijven leidend. Deze constructie betekent dat inschrijvende teams altijd met twee personen dienen te zijn: chauffeur en navigator.

De route leidt langs een lunchlocatie waar niet alleen de inwendige mens verzorgd wordt, wat rust genomen kan worden na de inspanningen, en men bij kan praten met collega’s uit de branche. De middagroute voert uiteindelijk weer terug naar Boswachter Liesbosch waar de deelnemers een diner wacht en er wederom volop gelegenheid is tot netwerken en het uitwisselen van ervaringen.

Je kunt je inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Het inschrijfgeld bedraagt 220 euro per equipe van twee personen en omvat behalve de deelname aan de rally ook een lunch en diner ter afsluiting. Deelname is gratis voor nieuwe leden (lidmaatschap afgesloten na 01-09-2019) van Automotive Insiders. Leden met een lidmaatschap afgesloten voor 01-09-2019 ontvangen € 50,- korting en betalen € 170,-. Meer weten? Dat kan door een e-mail te sturen naar rob@aftersalesmagazine.nl onder vermelding van ICCR 2021. Let op: het aantal startnummers is beperkt tot 50 equipes en de volgorde van inschrijving is bepalend.

Sponsoren:

Formulier niet zichtbaar? Klik dan hier.