OVER DIT EVENT

De Automotive Insiders Golfchallenge

24 mei vieren we het 10-jarig jubileum van het hét golfevent van de autobranche: De Automotive Insiders Golfchallenge.

Verscholen tussen de Brabantse landerijen van de Vrachelse Heide en de Oosterhoutse bossen ligt het uit de 13e eeuw stammende Landgoed Bergvliet van de gebroeders Pheninckx. Het landgoed heeft in zijn historie al vele bestemmingen gekend, maar in 2007 werd de toekomst bezegeld. Waar tot dan toe grazend vee het gezicht van de weelderige grasvlakten domineerde, verrees op ruim 60 hectare grond een prachtige golfbaan.

Met behoud van het natuurschoon wisten ontwerpers Gerard Jol en Michiel van der Vaart de golfbaan perfect te integreren in en rondom het Brabantse groen. Met als resultaat een schitterende golfbaan met greens met spannende en uitdagende elementen.

De Brabantse gastvrijheid staat garant voor uitstekende catering dus u zult niets te kort komen. Niet in de baan en niet daarbuiten. De avond wordt weer afgesloten met een 3-gangendiner.

Ook dit jaar ontvangen alle deelnemers weer de prachtige Druhbelt polo’s geheel gratis.

Vele sponsoren hebben weer hun medewerking toegezegd en menig flight is al weer gereserveerd. De afgelopen jaren waren we steeds uitverkocht dus wil je er bij zijn en een flight of je persoonlijke startbewijs willen veilligstellen, meld je dan snel aan.

De kosten zijn€ 139,- voor leden, €169,- voor niet leden. De kosten voor een flight bedragen € 775,-

Om u aan te kunnen melden voor een event dient u in het bezit te zijn van een account. Heeft u nog geen account? Maak deze dan hier aan.

Let op! Na het aanmaken van een account ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink, mocht u deze niet hebben ontvangen neem dan contact op met edirkse@automotiveinsiders.nl.