Business modellen met potentie

De verkoopresultaten van nieuwe auto’s vielen in 2012 zwaar tegen. Rendement werd er niet of nauwelijks geboekt. De noodzaak om optimaal te presteren is groter dan ooit. Reden voor Automotive Insiders om een evenement te organiseren over dit aansprekende thema. De sprekers die zijn uitgenodigd voor de bijeenkomst van 28 februari hebben één ding gemeen: ze zijn nieuwe wegen ingeslagen en willen hun ervaringen met u willen delen.

Het programma
15:30 uur Ontvangst

16:00 uur Welkom

16:05 uur Harry Bijl, Innovation Manager van CBW-MITEX. Hij zal de belangrijkste consumententrends bespreken waarbij naar zijn mening de huidige markt ‘spannend, uitdagend en soms beangstigend is’.

16:30 uur Chris Collet, Directeur MINI Nederland, zal het hoe en waarom van de MINI Store op het Leidseplein in Amsterdam toelichten. Wat is de toegevoegde waarde daarvan voor het dealernetwerk en wat zijn de belangrijkste ervaringen tot nu toe?

16:50 uur Ferry Smith, manager Algemeen Leden Belang ANWB zal o.a. dieper ingaan op de ervaringen die de ANWB heeft opgedaan met de online verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

17:10 uur Pauze

17:30 uur Max Erich, ING, presenteert het ING-kwartaalrapport waarin de innovatie in automotive retail (sales, aftersales en lease) centraal staat. Tevens zal hij aangeven welke business modellen nog toekomst hebben.

17:50 uur Paneldiscussie met voorgaande sprekers, Peter-Jan Stormmesand, directeur Halfords en Caspar Rutten, Advocatenkantoor Rutten.

18:30 uur Netwerkborrel

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie