Automotive Insiders Golfchallenge

Na twee eerdere succesvolle en gezellige golfchallenges is de inschrijving voor de derde editie inmiddels geopend. Op 28 mei vindt de golfchallenge plaats op de mooie baan van het Naarderbos.

Voor dit jaarlijkse event van en voor de leden van de Automotive Insiders Sociëteit kan iedereen zich aanmelden; leden van de Sociëteit hebben echter voorrang. Je kunt je als individu inschrijven, maar ook een eigen team samenstellen. Wacht niet te lang met inschrijven, want de vorige edities waren uitverkocht.

We verzamelen om 11:00 uur. De wedstrijd (Texas Scramble, 18 holes) zal om 12:00 uur beginnen. De lunch nuttigen we in de baan. Na afloop is er een uitgebreide borrel en een driegangendiner. Tijdens het eten worden de winnaars bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt. Alle deelnemers worden van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, binnen en buiten de baan, in de watten gelegd.

De prijs voor de gehele dag bedraagt voor leden van Automotive Insiders € 95,- en voor niet leden € 125,- ex BTW. Sponsoring vanaf € 500,-

De deelnemers aan de derde editie van het Automotive Insiders golfevent worden overladen met cadeaus die de sponsoren beschikbaar stellen. We zijn blij dat ABS Autoherstel wederom de hoofdsponsor van het event is en de poloshirts voor de deelnemers beschikbaar stelt.

Zowel Recybem, Berendsen, Bangarage als Dekra zijn sponsor, ABZ heeft voor iedereen een golfhanddoek en Bovemij verzorgt weer de prijzen voor de winnende flight. Berner stelt prachtige prijzen beschikbaar voor de winnaars van de bijzondere verrichtingen, de “neary” en de “longest”. Autoveiling Nederland levert de ballen en Aftersales Magazine sponsort de borrel. Bovendien krijgt iedereen na afloop nog een goodybag mee met leuke en praktische artikelen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie