Projectbureau Automotive Insiders

{pageName}

Ik zie u denken: projectbureau Automotive Insiders? Het is toch een kenniscentrum annex netwerkclub? Helemaal juist! Steeds meer bedrijven echter ontdekken Automotive Insiders als partner bij het organiseren van events voor relaties of voor interne bijeenkomsten.

Het zijn voor de branche spannende en moeilijke tijden. De tijden van een dagje op pad met relaties liggen inmiddels voor velen alweer jaren achter ons. Er moet gewerkt worden en als het even kan wat harder dan in het verleden. Een kostbaar uitje is vaak niet meer haalbaar. Maar wat dan? Hoe laat u dan merken blij te zijn met uw klanten? Door nog meer korting te geven of zijn er ook betere alternatieven? Jazeker, u kunt uw klanten verrassen met een interessant event. Met meerwaarde zodat zij geïnspireerd worden én met een hoop nuttige informatie naar huis gaan. Uiteraard alles desgewenst op een inspirerende en originele locatie.

Automotive Insiders heeft het grootste netwerk van vakgenoten die de branche door en door kennen én een relevante boodschap hebben juist voor uw klanten en prospects.

Clubgevoel en loyaliteit

Automotive Insiders weet ook als geen ander inhoud te geven aan het clubgevoel. Veel garageformules, samenwerkingsverbanden en ketens worstelen met de vraag hoe zij meer loyaliteit kunnen genereren. Het zou meer moeten zijn dan het bordje op het pand maar is het dat ook? Te vaak niet of onvoldoende. Als u dit herkent, neem dan contact met ons op. We brengen daar samen met u verandering in.

Interne focus

Andere tijden vragen ook om nieuwe wegen. Geen bedrijf ontkomt eraan om regelmatig de koers aan te passen. Blijven doen wat je altijd deed is een doodlopende weg. Soms moet er fors opgetreden worden, de koers flink worden verlegd. Maar welke kant moet het dan op? Welke keuzes hebben we en hoe zorgen we voor draagvlak in de organisatie? Ook in dit proces kan Automotive Insiders een rol spelen. Niet toevallig is ons credo 'Bron van kennis, inspiratie en business'!

Met ons grote netwerk en kennis van de branche helpen we u graag verder.Automotive Insiders, onafhankelijk, inspirerend voor de gehele mobiliteitsbranche!

Interesse? Stuur een e-mail of bel met met Ric van Vugt op 06-51406581.

Contactformulier

 
 
 
 Bericht
 

 

Of stuur hier een e-mail. Bellen met met Ric van Vugt op 06-51406581 kan ook.

{pageName}