Organisatie

Automotive Insiders is de onafhankelijke en branchebreed erkende bron voor kennis, inspiratie & business in de autobranche. De organisatie wordt ook wel 'Het InspiratieHuis' van de autobranche genoemd. De primaire organisatiedoelstelling is om de (onderlinge banden in) de autobranche nog krachtiger te maken. Dit gebeurt branchesegment overstijgend.

Activiteiten die Automotive Insiders organiseert zijn onder andere:

De Automotive Insiders Sociëteit

De Sociëteit is bedoeld voor iedereen die direct of indirect zakelijk betrokken is bij de autobranche. De leden zijn allemaal open-minded, ambitieus en daadkrachtig. Zij denken en handelen niet defensief maar vinden hun kracht in het delen van kennis en ervaringen. De focus ligt op directie- & managementniveau. De overkoepelende doelstelling is om tussen de leden van de Sociëteit nieuwe dwarsverbanden te bevorderen op organisatie-, product-, en dienstniveau. Dit gebeurt door de organisatie van diverse evenementen voor de leden, het publiceren van informatie en het dichter bij elkaar brengen van personen en organisaties opdat er nog beter zaken gedaan kan worden.

Activiteiten

Automotive Insiders organiseert tal van activiteiten. Sommige zijn exclusief voor de leden van de Automotive Insiders Sociёteit, andere zijn voor iedereen toegankelijk. Op de agendapagina ziet u een overzicht van de plannen voor de komende maanden. Als u wilt deelnemen aan één of meerdere activiteiten kunt u zich vooraf aanmelden.

Introductiecursussen in de autobranche

Voor nieuwkomers in de sector verzorgt Automotive Insiders introductiecursussen op maat om deze geweldige maar complexe branche zo snel mogelijk te leren kennen! De inhoud/het cursusmateriaal komt mede tot stand met behulp van diverse belangenorganisaties en marktpartijen. Dus bent u nieuw in de branche? Gaat u zich intensief bezighouden met de autowereld? En wilt u zo snel mogelijk een volwaardige gesprekspartner zijn? Of wilt u dat uw organisatie niet langer teveel belast wordt met het inwerken van nieuwe collega's? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Missie

Automotive Insiders wil de bron zijn van kennis, inspiratie en business van en voor de gehele mobiliteitsbranche en partijen die (willen gaan) samenwerken met deze sector. Onafhankelijk en branchesegmentoverstijgend. Dit doen we door het initiëren en/of coördineren van activiteiten die het succesvol zakendoen met en in de mobiliteitsbranche bevorderen. Hierbij nemen we alleen genoegen met het maximaal haalbare resultaat.

Centraal staan de kernwaarden 'inspirerend', 'persoonlijk' en 'onderscheidend'.

Samenwerking

Automotive Insiders is geheel onafhankelijk en werkt nauw samen met onder andere de belangenorganisaties van de autobranche om allround de 'matchmaker' in de branche te kunnen zijn waar iedereen met een belang in de autobranche profijt van heeft. Een belangrijke rol in alle activiteiten is voor de leden van de Automotive Insiders Sociëteit weggelegd. De meer dan 1100 leden vertegenwoordigen een enorme hoeveelheid kennis en zijn een bron van inspiratie.

Automotive Insiders brengt hen allemaal samen en werkt veelvuldig samen met gastsprekers van zowel binnen- als buiten de branche. Zij behoren allen tot de top in hun vakgebied. Afhankelijk van de activiteit en de wensen van de leden van de Sociëteit wordt een passende gastspreker benaderd.

Sinds 2012 is Automotive Insiders het zusje van Minervum Multi Media BV, uitgever van ondermeer Aftersales Magazine.

Mocht u ook interesse hebben om tot ons netwerk van gastsprekers te behoren, neem dan contact op via post@automotiveinsiders.nl of bel met 076 5780 636.