On The Move

De Automotive Insiders Sociëteit bezoekt ieder jaar een zestal topbedrijven van de Nederlandse mobiliteitsbranche. Tijdens de On The Move bedrijfsbezoeken worden de leven van de Sociëteit toegesproken door het management van het bedrijf, krijgen ze een rondleiding door het bedrijf en wordt de avond afgesloten met een gezellige borrel.

De thema’s worden in overleg met de gastheer bepaald. Hij geeft zijn mening over actuele ontwikkelingen en de positionering van zijn bedrijf in het krachtenveld, met aansluitend altijd een uitgebreide discussie.

De leden hebben ook de mogelijkheid om eenmalig een introducé uit te nodigen. Wilt u dus kennismaken met de Sociëteit en kent u één van de meer dan duizend leden, dan bent u van harte welkom. De On The Move bedrijfsbezoeken geven een mooi beeld van de verschillende sectoren waaruit de branche bestaat. Zo zijn wij in het verleden naar een auto-importeur, een grossiersorganisatie, een specialist in het nieuwe werken, een lakkenfabrikant en een leasebedrijf geweest.