Automotive Insiders Golfchallenge

Van 19 mei 2017 10:00 t/m 19 mei 2017 21:00
Automotive Insiders Golfchallenge

Op 19 mei zijn we te gast op De Swinkelsche Golfbaan. Golf.nl beschreef de baan kort maar krachtig: ‘Wat een feest!’ De 18 holes van de Championship Course behoren tot de mooiste van Nederland en liggen op een oppervlakte van zo’n 90 hectare en zijn omsloten door bossen, grote waterpartijen en prachtige heide. De grillig gevormde bunkers maken het plaatje compleet. Verschillende [..]

Lees verder

Verbeter de Private Lease Keurmerk Voorwaarden: artikel B

Geplaatst op: 12 januari 2017 19:03, door: Roel Hindriks
Verbeter de Private Lease Keurmerk Voorwaarden: artikel B

In een viertal artikelen geeft Roel Hindriks (LeaseConsult) weer hoe de Algemene Voorwaarden van het Keurmerk Private Lease ontdaan kunnen worden van de huidige tekortkomingen, suggesties dus voor verbeteringen. Het eerste artikel behandelde de wettelijke "Rechten en Verplichtingen", dat je ook op deze site kunt vinden. Dit artikel gaat over verbeteringen op het gebied van eerlijkheid en duidelijkheid.

Lees verder

Verbeter de Keurmerk Private Lease Voorwaarden

Geplaatst op: 3 januari 2017 13:45, door: Roel Hindriks
Verbeter de Keurmerk Private Lease Voorwaarden

Het keurmerk is een belangrijke stap geweest in het borgen van een succesvolle en duurzame businescase. De VNA zag het keurmerk als een mijlpaal maar heeft vanaf het begin aangegeven dat een verdere aanscherping niet werd uitgesloten. Vanaf het bekend worden van de Keurmerk Private Lease voorwaarden heeft LeaseConsult (Roel Hindriks) kritische kanttekening geplaatst; de voorwaarden zouden de Private Lease klanten niet voldoende kwaliteit en duidelijkheid bieden. Daarmee is niet gezegd dat dan ook helder is hoe het product of dienst te verbeteren. Hoe het keurmerk te verbeteren gaan we vernemen uit vier artikelen van zijn hand. Vandaag het eerste artikel dat handelt over de rechten en plichten. Uiteraard is iedereen uitgenodigd te reageren en zijn of haar visie te geven.

Lees verder

Beoordeling Consumentenbond van Private Lease beoordeeld

Geplaatst op: 23 november 2016 15:14, door: Roel Hindriks
Beoordeling Consumentenbond van Private Lease beoordeeld

Woord vooraf: Iedereen kent de Consumentenbond, een instituut dat geldt al dé grote verdediger van klantbelangen waar het gaat over aanschaf van goederen of het aangaan van verzekeringen en financiële diensten die door de gemiddelde particulier onvoldoende gecheckt kunnen worden op kwaliteit van het product (of dienst) en betrouwbaarheid van de leverancier.

Lees verder