Events

Leasen nu en in de toekomst


Uitreiking Aumacon Leasebedrijven Top 50

Terug

Omschrijving

Menig leasebedrijf is drukdoende de bakens te verzetten. Door het enorme succes van private lease is de particulier in beeld gekomen. Nieuwe technieken bieden de mogelijkheid om de service van het beschikbaar stellen van een auto te transformeren naar het aanbieden van verschillende vormen van mobiliteit al naar gelang de wensen van de reiziger. Athlon kondigde bij monde van haar directeur Marchel Koops al op een eerder event van Automotive Insiders aan, bezig te zijn een nieuw Athlon te bouwen buiten het bestaande en ervan uit te gaan dat het huidige Athlon slechts in sterk afgeslankte vorm zou voortbestaan.

Op het event van 23 oktober pakken we de draad weer op. Dit keer doen we dat in samenwerking met Aumacon, het automotive business intelligence bureau.

We hebben een bijzonder interessante line-up weten samengesteld:

  • Jeroen Barten van GfK presenteert de resultaten van hun nieuwste onderzoek naar private lease. Zoals elk jaar zal Jeroen ons exclusief en uitgebreid bijpraten over de laatste ontwikkelingen.
  • Autobinck Group bestaat uit vier divisies waaronder Lease en Smart Mobility. Binnen de laatste is weer een nieuwe spruit ontsprongen: Moove Connected Mobility. De kersverse directeur Henk Kooijman geeft uitleg over de aanstaande plannen en doelstellingen.
  • Zakelijk en particulier autodelen werd altijd als complex en moeilijk uitvoerbaar gezien. Werd, want Bleap heeft een oplossing voor onder andere de fiscale problemen. Dirk Grevink legt uit hoe.
  • Iedereen kent Euromaster als bandenketen maar de laatste jaren ook als partner in de zakelijke markt voor onderhoud en glasreparaties. Daarnaast zijn ze ook vaak partner als het gaat om de inbouw van telematica oplossingen. Maar wat betekent telematica voor de organisatie zelf en hoe zet ze het in? Frank Hut, directeur leasing van Euromaster praat u bij.
  • Last but not least zal Clem Dickmann de nieuwe Aumacon Leasebedrijven Top 50 presenteren. Dat de leasesector in beweging is, is een understatement: overnames, fusies en beursgangen zijn aan de orde van de dag. Ook zo benieuwd naar alle verschuivingen?

Het event wordt gepresenteerd door Meindert Schut, verslaggever van BNR.

V.l.n.r. Jeroen Barten, Frank Hut, Henk Kooijman, Dirk Grevink, Clem Dickmann & Meindert Schut

Na afloop van de presentaties wordt een walking diner geserveerd en is er volop gelegenheid te netwerken.

U kunt als bezoeker van het event de Aumacon Leasebedrijven Top 50 met € 50,- korting bestellen voor slechts € 145,- excl. BTW. Geïnteresseerden kunnen dit aangeven via het bestelformulier.

Contactpersonen

Esmée Dirkse
edirkse@automotiveinsiders.nl

Delen

LinkedIn
Ik wil mij aanmelden!

Datum & Tijd

23 oktober 2017
15:30-19:00

Prijs

€ 145,00 voor niet leden
€ 95,00 voor leden

Locatie

Cafe-Restaurant Dauphine
Prins Bernhardplein 175
1097 BL, Amsterdam

Persoonlijke gegevens

Factuur adres

Opmerkingen

Opties

Voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden.